Design a site like this with WordPress.com
Per començar

Tardes de posta a punt…

Ahir dimarts 27 de novembre de 2012 es va començar a fer una neteja dels mobles que de forma provisional ompliran la nova Seu d’AART.TEBRE, els mobles van ser traslladats el diumenge passat.
  
com els mobles son d’estils dispars varem decidir ,entre els socis presents el diumenge, que es pintarien de color blanc fent un efecte de decapé per aconseguir que les peces que exposaran els nostres socis llueixin millor !

primer es va treure la pols….n’hi havia moltíssima ! la nostra secre Ana en va respirar juntament amb els vapors del Xilacel (s’havia deixat la mascareta…..ejem)

després de recollir la pols , tapant el terra va venir la sessió de anti-xilòfegs per prevenir almenys un poc l’atac de carcomes…..

un cop donada la capa del tractament, es tancaren les portes i finalitzada la jornada !!!!!!!!!!!

Avui dimecres 28-11-2012 hi eren la Marisa Huguet i l’Ana Balart a la Seu , primer han anat a comprar escombra, fregona i poal de fregar….vaja fred i vent que feina !!!!! volant !!!!!!!!!!!!!!! 
i un cop a la seu han començat a donar una capa de segelladora per començar a fer pintura decorativa als mobles….fa bona pinta oi??????

i per avui ja prou, amb pels de loques, han marxat cap als cotxes i cap a casa!!!!!!!!! han arribat sanes i estalvies a les seves cases…..pfffffffffffff …..quin vent !

Publicat per aarttebre

Associació d'Artesans de les Terres de l'Ebre

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: