Design a site like this with WordPress.com
Per començar

VARIES PROPOSTES PER LA PROMOCIÓ D’AART.TEBRE

El tema de realitzar “Cucaferes” ha mogut molt als socis artesans a desenvolupar la seva versió a través del seu ofici corresponent. Realment els resultats són interessants perquè mostren la personalitat individual de l’artesà. A un apunt anterior mostrem les diferents versions.
Aquesta iniciativa i com ja havien dit, ha estat del nostre amic artesà Pere Goldero i el seu fill Dimas i ha promogut fins i tot l’activitat de realitzar peces conjuntes que ja en el dia d’avui existeixen. Com per exemple aquesta de Goldero-Miró, en el que Goldero ha fet la part de fusta i està decorada per Joan Miró Oró (Unquefacartró).

Penjador de fusta de Goldero Artesans
Resultat finalitzat, decorada per Joan Miró Oró

 La peça mostra professionalitat i maestria dels dos artesans-artistes.

Hi han més artesans que estan realitzant les peces conjuntes que ja anirem ficant al llarg del procés i quan tinguem els resultats. Cada cop es van fent més versions de “cuques” i això ens permetrà fer alguna exposició de la qual ja tenim propostes.

 Una de les propostes ha estat de part de Ester Galindo, persona que forma part en la gestió del comerç Arts i Papers de Viladrich 2 (a l’antic espai de Jabs) a Tortosa  i voldrien fer l’exposició de les diferents cuques al seu espai, a part de fer tallers d’artesania amb artesans de la nostra associació.

Una altra de les propostes és que Ana Balart  va contactar amb gent de la Terra Alta que volen fer promoció dels seus espais i estan interessats  que els artesans facin peces inspirades en vins a partir d’unes cates que inspirarien en la feina i treballs a fer, realment es molt bona promoció barrejar productes de la terra i artesania, fantastic la veritat, tot això serien exposicions itinerants que donarien molta popularitat i coneixença dels socis participants en els quals també es podrien afegir les “cuques”.
 En una reunió de Junta, Ana Balart, Pere Goldero i Joan Iniesta, van dissenyar un logotip en forma de carta d’artesà, per promoure la realització de les versions de les diverses “cucaferes” i per poder promocionar dins del territori Ebrenc.
Aqui teniu reflectit el logotip que han dissenyat els nostres companys per promoure el tema “Cucaferes”.
S’ha de ficar el nom de l’artesà, el nº de carnet d’artesà i l’ofici, les dades de contacte i una imatge que reflecteixi el seu ofici.

 Creiem que dia a dia es va fent més feina, tot i que el treball de l’artesà  tal i com estan les coses, és molt complicat. Existeix desmotivació per la manca d’interés per part de les persones que no valoren la feina de l’artesà i donen la culpa a la crisi. Llavors l’única arma que ens queda, és unir els nostres esforços que ningú valora i recolçar-nos mútuament i sobre tot no perdre mai l’esperança de que a través de l’art i de la creativitat en la que nosaltres som protagonistes, es pot crear un món millor.
Com diu sempre la nostra secre. “Amunt artesania…!!!”

Publicat per aarttebre

Associació d'Artesans de les Terres de l'Ebre

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: