Design a site like this with WordPress.com
Per començar

Gregorio Serrano Bauza

Mestre Artesà Bastoner i Joier

Mercadal Goro Serrano

GREGORIO SERRANO BAUZA

Ofici: Mestre Artesà Bastoner i Joier

Carnet artesà:

facebook: gregorio.serranobauza

TALLER-BOTIGA GORO
C/ Sol 12
43594-El Pinell de Brai (Tarragona)
Home talla fusta Goro
Cap de Nan
Dona talla fusta. Goro

El mestre artesà Gregorio Serrano Bauzà, anomenat familiarment Goro, és la segona generació de mestres artesans provinents de Mallorca, atrets per la fusta d’olivera de la zona. L’empresa, des del 1975, desenvolupa quatre oficis artesanals: joieria, talla, torneria en fusta i marqueteria, amb una gran gamma de productes que surten dels nostres tallers.
L’especialització és el bastó, en quatre formats: ortopèdics, muntanya, passeig i col·lecció, tots amb una gran varietat de models i materials. També hi ha la possibilitat de personalitzar els productes adaptant-los a les necessitats del client.

Utilitza les fustes autòctones del territori (faig, boix, olivera, carrasca, noguer, cirerer), per fabricar diversos productes artesanals; sobretot bastons, però també estris de cuina (morters, plats, culleres, forquilles…)

Ocasionalment també elabora tot tipus d’obres artesanals per encàrrecs particulars i fins i tot joieria, on també s’utilitzen fustes d’altres territoris i altres materials, com metalls i pedres.

Aart.Tebre

Associació d’Artesans de les Terres de l’Ebre

Logo Aart.Tebre

No dubtis en contactar amb nosaltres

aart.tebre@gmail.com

A %d bloguers els agrada això: